FYNDA TÄCKEN


Nu när det är ordentligt kallt ute på vissa håll gäller det att hålla hästarnas ryggar varma (speciellt de som vi klippt!). Såhär i mellandagsreatider är vi ju ändå i shoppartagen... Eller hur?

BR Masters utegångstäcke med 150 grams fyllning är riktigt snyggt i mörkblå/blå. Att det verkar vara i bra material som ska hålla hästen torr gör ju inte saken sämre. Funkar säkert bra i mildare väder eller kanske med kompletterande stalltäcke under vid mer kyla.
Priset är helt överkomligt då det är sänkt från 1449 kr till 725 kr.
Länk



Vill man ha mer fyllning i utegångstäcket hittade jag ett märkeslöst (?) vintertäcke med 300 grams fyllning. Detta har tidigare gått på 990 kr, men fås nu för 690 kr istället.
Länk



Det tidigare nämnda märket BR har också ett snyggt stalltäcke som går i brunt. 300 grams fyllning håller hästen varm under vintern. Även detta täcke ska ha egenskaper som ska hålla hästen torr. Låter tämligen bra i teorin i alla fall!
Täcket blir ditt för 1098 kr, och är därmed sänkt från det tidigare priset på 1349 kr.
Länk



Vill man klä hästen i nationsfärgerna finns SVEAs stalltäcke, även detta med 300 grams fyllning. Detta fås alltså bara i marinblått och gult.
Priset ligger på 449 kr, sänkt från det tidigare 549 kronorna.
Länk



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0