Saddle up's insider uppdaterar!


Efter det trestjärniga meetinget i Leszno, Polen, var jag ju självklart tvungen att få lite information från min insider Marielle "Marre" Ericson, en av mina bästa vänner som agerat hästskötare åt Douglas Lindelöw.
Angående själva tävlingsarrangemanget är hon inte helt positiv. Polackerna var mycket dåliga på engelska, liksom flera av de från grannländerna. Att inte ens tävlingsfunktionärer och personal i sekretariatet kunde engelska ordentligt tycker hon var riktigt negativt.
-Det flyter inte på så snabbt med t.ex. enkla saker som parkering som man kanske önskat när det är svårt att kommunicera, förklarar Marre.
Startlistorna var sena att komma upp, inte förrän närmare midnatt. Däremot var de mycket snabba med ändringar som kom till under dagen! Något positivt enligt Marielle, var den mycket goda varma chokladen som serverades mellan framridning och framhoppning. Chokladen levererades med smaker som banan och vit choklad samt med mycket grädde - ett stort plus!
Planeringen av utdelning av boxplatser tycker hon kunde ha gjorts bättre. De tog ingen hänsyn till hur långt man rest till exempel. De bästa boxplatserna, närmast arenan, gavs till polackerna själva... Hon tillägger också att på en så stor tävling som denna borde bommarna varit tvättade och fina, och inte smutsiga.

Vad gäller Douglas resultat så var det väl kanske ingen kanonhelg.
-Men han var ju ändå placerad, och resultatet efter höjdhoppningen med Coks var en överraskning! Det var den placering som genererade mest pengar, säger Marielle.
I övrigt var prispengarna bra och det var positivt.

Hon tycker att umgänget på kvällarna var bra. Hon umgicks med hästskötarna som de flesta var trevliga. Något hon la märke till var att de flesta utländska hästskötarna är killar, och de svenska är oftast tjejer.
-Flera av hästskötarna var överdrivet sliskiga och flörtiga, och raggade mer än gärna på kvinnliga hästskötare...

Men i helhet tror jag hon har haft det riktigt roligt! Det måste ju ändå vara en häftig upplevelse...
Har ni några frågor till Marielle går det bra att ställa dom här eller att skicka ett mejl! Jag länkar till alla som ställer frågor :)



Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: nej det var inte den filmen. dock så vill jag hemskt gärna se den! :D Har du sett den?

2009-11-19 @ 15:52:54
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: Okej :) jo den verkar riktigt bra, speciellt om man gillar skräckfilmer.

2009-11-19 @ 17:25:39
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0