Pynta boxen


  Något som verkligen kan förgylla hästens box är en fin namnskylt. Idag tänker jag tipsa om mina favoriter, allt ifrån helt gratis att skriva ut till personliga träskyltar.

Som gratisalternativ finns Hippson's fina skyltar, både namnskyltar och fodertavlor finns att hämta. Sedan är det bara att fylla i rätt uppgifter och skriva ut.
Hippsons skyltar

Vill man ha mer personliga skyltar finns det skyltar att specialbeställa. På Erikas trädesign finns fina skyltar i furuplywood och massiv furu till priser runt 200 kronor. Här kan man välja färger, typsnitt och utseende själv.
Erikas trädesign

Klassiska skyltar finns det hos Dekaltext. Dessa tycker jag personligen är riktigt snygga! De finns i både plast och plåt och priserna ligger runt 150-200 kronor.
Dekaltext

På boxskylten.se kan man skicka in en bild på hästen och sedan få en boxskylt gjord på denna. De trycks på fotopapper och blir därefter laminerade med plastlaminat. Det finns också färdiga mallar som man kan ha som bakgrund till skylten. Pris ligger runt 100 kronor, och 50 kronor tillkommer om man använda en egen bild.
Boxskylten.se


Hoppas ni hittar något fint!


Kommentarer
Postat av: maria

kikar in och lämnar ett avtryck :)



hoppas du haft en bra dag :)

2009-11-04 @ 01:54:57
URL: http://metrobloggen.se/askojan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0